Sunday 05 May 2024

Sunday 05 May 2024

Compartir

Tarragona: Tesi doctoral “Pensament i acció del moviment feminista a Catalunya durant la transició democràtica (1975-1985)” / La Independent / Notícies gènere

 

Meritxell Ferré és la llicenciada i futura doctora que defensarà* aquesta Tesi doctoral que ben segur cobrirà un dels buits existents pel que fa a la participació de les dones en la transició política del nostre país.

El  Tribunal el conformen la Dra. Mary Nash de la UB, la Dra. Joana Zaragoza de la URV i la professora italiana Dra. Laura Guidi de la Universitat de Napòls Federic II. Cal remarcar aquesta presència d’una professora de fora perquè la tesi opta a menció europea. La direcció de la tesi és de la Dra. Montserrat Duch Plana.

 

La seva autora ha manifestat a La Independent: “Agraeixo la col·laboració i la bona disposició de totes les activistes feministes que van cedir-me la seva veu i la seva experiència personal per poder conformar la història d’un moviment que va resultar clau en la consolidació de la democràcia al nostre país”.

*L’exposició d’aquesta necessaria i interessant Tesi doctoral serà el dia 20 de desembre a les 11 del matí a la Sala de Juntes al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Mataró: Teixit de Dones, Dones Reporteres, Dones amb Iniciativa, Vocalia Dones Rocafonda, Vocalia Dones Laia l’Arquera,

   

...

Una guia de personatges literaris mostra l’evolució de la dona

Teresa Castelló, bibliotecària de Granollers, presenta el vídeo que ha fet Vallès Oriental TV  (VOTV)...

EEUU: Obama guanya amb el vot de les dones, joves, persones de procedència hispana i minories

55 per cent del suport de les dones El reelegit president dels EUA, Barack Obama,...