Monday 01 July 2024

Monday 01 July 2024

Compartir

Internacional: JORNADES Diàlegs transatlàntics sobre dones escriptores i dones escrites /La Independent/Notícies de gènere


El Centre Dona i Literatura coorganitza les jornades internacionals* “Diálogos transatlánticos: mujeres escritoras / mujeres escritas”. En el marc del projecte “Las primeras escritoras y artistas profesionales: redes de mujeres y mitologías de progreso (Fondo crítico-documental: España-Estados Unidos)” finançat per l’Instituto Franklin, aquestes jornades reuniran diferents especialistes en literatura espanyola, literatura llatinoamericana i teoria de la literatura i literatura comparada com ara Carmen Simón Palmer (CSIC) o Manuel Asensi (Universitat de València), per abordar l’estudi de les relacions transnacionals entre Espanya i les Amèriques des d’una perspectiva de gènere.

S’exploraran les influències, transformacions i intercanvis nascuts de les xarxes entre escriptores i professionals del món de les arts i s’analitzaran les mitologies culturals que es deriven d’aquests intercanvis. La coordinació de les jornades és a càrrec d’Isabel Clúa (Centre Dona i Literatura) i Beatriz Ferrús, Fernanda Bustamante i Alba del Pozo, de la Universitat Autònoma de Barcelona.


*Dimecres 26 i dijous 27 de juny de 2013 de 15h30 a 20h30. Sala de Graus, Facultat de Filosofia i Lletres Universitat Autònoma de Barcelona. Inscripció gratuïta.

Més informació 

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Barcelona: “Dolça fera, que en l’ il·lícit, trobes el plaer” / La Independent / Notícies Gènere

El 18 d’abril, a l’espai Ca la Dona, a les 19 hores, tindrà lloc la...

Red feminista advoca per una universitat contra totes les violències

Compartir experiències, dialogar sobre les diverses arrels de les violències masclistes i proposar estratègies per...

La Independent en el ‘Nordiskt Forum Malmö 2014’

Amb el lema New Action on Women Rights (Una Altra Acció pels Drets de...