Thursday 18 July 2024

Thursday 18 July 2024

Compartir

Jornada eines i solucions per als serveis de comunicació de proximitat

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya i l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès hant organitzat la jornada Eines i solucions per als serveis de comunicació de proximitat (que tindrà lloc el proper 6 de març a la seu  d’ESADE-Creapolis (Av. De la Torre Blanca, 57 Sant Cugat del Vallès) am l’objectiu d’ajuntar els diferents actors del sector per tal de compartir les experiències existents en aquests moments  i fer visibles les diverses possibilitats de reconvertir-se, davant les transformacions tecnològiques que són una oportunitat de futur per als serveis de comunicació de proximitat , ateses les dificultats de desplegament i els greus problemes de viabilitat de la
TDT local pública i privada.

La davallada de la TDT local pública i privada la pluralitat de l’espai comunicatiu català, com també la vitalitat de la comunicació de proximitat. L’escenari actual mena a cercar nous camins tecnològics i estratègics per a la prestació del servei audiovisual local tal i com fan: Cugat.cat, Sant Quirze TV, VilaWeb i EL NOU9. També hi ha altres plataformes –com InOutTV– que combinen diverses tecnologies per tal de fer una televisió de proximitat a uns preus assumibles.

A banda de la tecnologia, cal optimitzar-ne la distribució per a les diferents plataformes, com és el cas de l’ACN (Agència Catalana de Notícies).

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Víctimes de violència masclista, vulnerables als trastorns psiquiàtrics

L’estudi presentat dilluns passat, elaborat per experts del Col•legi Oficial de Metges de Barcelona...

Perspectiva de gènere també en la Informació Governamental

OPINIÓ Ginebra 11 desembre 2015. En una realitat on la informació circula constantment, generant...

On són els diners per als drets de les dones?

Un any més, el Consell Nacional de Dones de Catalunya (CNDC) ha organitzat un acte...