Monday 03 June 2024

Monday 03 June 2024

Compartir

Les Mosses d’Esquadra celebren els seus 25 anys al cos de Policia


 

 

Dimarts 13 de desembre, a la tarda, es va celebrar al Palau de la Generalitat l’Acte commemoratiu del 25è aniversari de la incorporació de les dones a la Policia de Catalunya – Mossos d’Esquadra.

En nom de les agents va parlar la intendenta Teresa Laplana. A l’acte, presidit pel cap de l’Executiu, Artur Mas, hi van assistir 32 de les 43 primeres dones mosses, i junt amb les autoritats – integrades pel conseller d’Interior, Felip Puig, el director general de la Policia, Manel Prat i el subdirector general de la Policia, el comissari Josep Milan- es va situar la comissària Cristina Manresa.

 

Durant la celebració s’ha homenatjat totes les mosses d’esquadra que han format part de la història del cos i s’ha distingit les que van formar part de la segona promoció, la primera en què s’hi van incorporar les dones. El primer dels reconeixements a les agents l’ha atorgat el president a títol pòstum a la sergenta Josepa Talavera, que va morir fa pocs dies. Ha recollit la distinció el seu fill.

Artur Mas va dir a les agents que “no us representeu només a vosaltres mateixes, sinó a un país”, informen fonts oficials, i va insistir i donar les gràcies a les agents per l’exemple que donen i pels sacrificis econòmics que estan assumint.


Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

[CONCENTRACIÓ] 18/07:. Exigim la llibertat de Khalida Jarrar i Khitar Saafin

Les persones que formem part de Ca la dona , Marxa Mundial de Dones,...

Video de la Coordinadora Feminista pel Dret a Decidir de València: Per un avortament lliure

{youtube}pqBlY89RlUQ{/youtube}

...

Amors impossibles?

OPINIÓ El 14 de febrer és la data assenyalada per “celebrar l’amor”. No obstant...