Monday 06 May 2024

Monday 06 May 2024

Compartir

Primera Fira Europea d’empreses d’inserció laboral a Barcelona: la reinserció de dones més desfavorides, un dels objectius claus

El Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), a la Zona Fòrum, serà escenari els pròxims dies 23 i 24 de febrer d’ “INSERCIONA” la I Fira Europea d’Empreses d’Inserció – BSL, dedicada en exclusiva a les Empreses d’Inserció Laboral. INSERCIONA serà un espai de presentació i promoció, un lloc de trobada per al treball en xarxa i per a la difusió de la tasca professional i social de les empreses del sector. A la fira s’exposaran els productes i serveis de les empreses d’inserció de tot el territori espanyol i hi haurà també representació de les empreses europees. El recinte on es desenvoluparà comptarà també amb espais on es realitzaran diferents tallers i activitats.


Una de les empreses presents a INSERCIONA és Salta , creada per la Fundació ARED,  fundació que des del 1994 treballa a favor de la reinserció laboral de dones en risc d’exclusió social, principalment procedents de centres penitenciaris i dels Serveis Socials. Salta ofereix un primer contracte a algunes d’aquestes dones en l’àmbit de la confecció tèxtil i el càtering i serà una de les empreses que mostrin els seus productes en el marc d’una desfilada de moda que tindrà lloc el dimecres 23 a les 17h, i a la qual participaran diverses empreses d’inserció en quant a la creació i distribució de roba i que comptarà amb la col·laboració de  Judit Mascó com a conductora de l’acte.

BSL-Barcelona-Social-Label

Altres activitats a destacar d’aquesta Fira són la conferència europea “Les clàusules socials a Europa”, els diferents Speaking Corners com ara sobre Els recursos per a l’emprendoria social o la Web 2.0 i les xarxes socials, i tallers com el que mostra les bones pràctiques d’algunes empreses socials amb la realització de Plans d’Igualtat.

Per a inscripcions i programació : http://www.faedei.org/node/164

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

ANÀLISI PROGRAMA ERC per FMAC

    ERC   MÓN DEL TREBALL Elaboració de la llei d’igualtat entre els homes...

Video de la Coordinadora Feminista pel Dret a Decidir de València: Per un avortament lliure

{youtube}pqBlY89RlUQ{/youtube}

...

País Valencià: Manifest de l’Àrea de la Dona d’Intersindical Valenciana: Som veu, som força, JUNTES construïm futur

  Molts han sigut els segles des que la primera dona oradora, Aspasia, es va...