Diumenge 21 abril 2024

Diumenge 21 abril 2024

Compartir

Els reptes de la Igualtat. Alternatives

 

 

El dimarts 28 d’octubre al Centre Civic Sagrada Familia es presenta l’espai “ALTERNATIVES: una altra acció és possible”, que pretén fer una mostra de projectes i iniciatives de diverses organitzacions i col·lectius de dones, davant la situació actual des de la seva vindicació a través de diferents rutes que demostren que un altre tipus de quefer és possible.

 

 

reptes

 

 

Aquesta jornada està inclosa dintre del cicle Els reptes de la igualtat que s’organitza des del Programa de Dona del Districte de l’Eixample. El Centre Cívic Sagrada Família, és un equipament municipal públic de proximitat, amb tot un catàleg de serveis i que tracta temes generalistes, però amb una especialització temàtica de temes de gènere i igualtat.

“És per això que des del Districte varen pensar en nosaltres per organitzar aquesta jornada de cloenda” explica a La Independent, Carolina Tejón Fuertes, directora del Centre Cívic Sagrada Família.La resta d’activitats es realitzen al Centre Cívic Golferichs i al Centre Cívic Fort Pienc”.

Semblaria que els partits politics son els ùnics que poden representar la manera de fer política, i a més invisibilitzant el paper representatiu de les dones, però hi ha un cùmul i diversitat de iniciatives ciutadanes des de les dones que estàn realitzant pràctiques que poden ser interessants de conèixer i difondre.

Quina opinió teniu al respecte? –li preguntem a Carolina Tejón- :“Exactament és això el que volem visibilitzar, tot i que el que veurem el 28 d’octubre en sigui una petita mostra. Volem explicar altres formes d’incidir i, sobre tot, mostrar que tothom que senti una inquietud per millorar el seu entorn o situació té un ventall de possibilitats per actuar, per formar-se, i per ajudar a altres”.

 

Així doncs, el dimarts 28 d’octubre al Centre Civic Sagrada Familia es presenta el espai  ALTERNATIVES: una altre acció és possible, que pretén ser una mostra de projectes i iniciatives de diverses organitzacions i col·lectius de dones, davant la situació actual des de la seva vindicació a través de diferents rutes que demostren que un altre tipus de fer és possible.

Hi participan: Mercè Otero Vidal, que hi posarà el context donant una visió general d’alternatives per participar i incidir en les polítiques de dones, la Xarxa de Migració, Gènere i Desenvolupament, l’Observatori Dones, homes i vida quotidiana, l‘Associació Dinamitzadora de la Xarxa Internacional de Dones Periodistes i Comunicadores de Catalunya – Xarxa internacional de Periodistes amb Visió de Gènere (AD.XIDPIC.CAT-XIPVG), Dones Juristes, Synusia i la PACD: Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute.

“Animo a tothom que davant la situació actual que vivim, i que alguna vegada s’hagin preguntat: què puc fer per millorar-la o demostrar la meva opinió?”, vinguin a conèixer a d’altres que han trobat un camí per respondre a aquesta pregunta”, ens diu Carolina Tejón.

 

*Lloc de realització: DIMARTS 28 D’OCTUBRE DE 2014- CENTRE CÍVIC SAGRADA FAMÍLIA- Provença, 480

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

L’ICD i SICARcat: jornada sobre la intervenció amb víctimes de trata de persones amb finalitat d’explotació sexual

    La Jornada “Aturar-se, mirar i reconèixer. 10è aniversari” que SICARcat ha organitzat a...

El Raval – Barcelona: Propers, un programa per a dinamitzar el barri / La Independent / Notícies gènere

Sota el títol ‘Oportunitats i espais de la convivència al barri del Raval’ el programa Propers organitza...

Internacional. Méxic: l’ONU demana a Mèxic que alliberi Brenda Quevedo / La Independent / Notícies Gènere

Per Redacció SemMéxico Experts en drets humans de l’ONU van acollir amb satisfacció l’anunci del...