Dijous 23 maig 2024

Dijous 23 maig 2024

Compartir

Cuba: Nosaltres en el clip i a contracorrent

Perquè ningú es quedi fora ha estat concebut el projecte cultural, d’òbvia connotació femenina, però no per això exclusiva d’aquest gènere. Todas contracorriente que, dirigit per la cantant Rochy Ameneiro, pretén unir esforços i accions perquè les dones protagonitzin des del escenari artístic una lluita contra la violència a la qual es poden veure sotmeses.

Com a mostra del producte que des de l’art pot aconseguir per dur a terme aquests esforços va ser estrenat a la Casa del Alba Cultural, i a propòsit de la presentació del projecte, el vídeo clip Contracorriente, que promou aquest tema de Yamir Díaz i interpreten la pròpia Rochy Ameneiro i Omara Portuondo sota la direcció de Luis Najmías. La realització també homenatja la revista Dones en el seui 50 aniversari

El suport brindat per la Casa del Alba, l’Editorial de la Mujer, la Red Iberoamericana de Masculinidades i la col.laboració d’especialistes com els professors universitaris Isabel Moya i Julio César González Pagès, són mostra de com s’ha anat articulant la proposta a la qual s’hi pretén sumar a totes les persones que estiguin disposades a assumir la igualtat de gènere.

  LLegiu més a  gramma   i a Red Masculinidades

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Esther Vivas

Violència policial, mentides i cintes de vídeo

OPINIÓ Mentides i més mentides A això ens té acostumats el Departament d Interior...

Fora la justícia patriarcal dels nostres cossos, de la nostra vida i del nostre territori! / Feministes per la Independència

Ca la Dona dóna suport al manifest i us convidem a sumar vos hi i...

Dones camperoles

Als països del Sud les dones són les principals productores de menjar les encarregades de...