Comença l’11a Mostra de creadores escèniques

Fins el 30 de novembre podrem gaudir de les diverses propostes artístiques que s’apleguen en el Festival Novembre Vaca’11: exposicions fotogràfiques, cabaret clown, teatre, actuacions de pallasses, visites guiades teatralitzades per la Barcelona de la guerra, etc.

En aquesta 11a edició, les vaques continuen pasturant les propostes artístiques tot i les retallades econòmiques, com a bones lluitadores i rumiadores que són segueixen apostant per fer un recorregut per diferents gèneres artístics en diversos espais escènics com l’espai Bonnemaison, Freedonia, Inusual Project, el Cafè de les Delícies i en d’altres espais no convencionals de la ciutat de Barcelona com el refugi antiaeri 307. Aquest any també estaran presents a les terres de Lleida.

L’associació Projecte Vaca es va constituir l’any 1998 amb la voluntat d’aglutinar totes aquelles dones que intervenen de forma creativa en les arts escèniques i així portar a terme una tasca d’investigació i d’experimentació en l’àmbit de la creació. Totes les sòcies de Projecte Vaca són professionals en actiu en el panorama teatral català.

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

També et pot interessar