Dilluns 20 març 2023

Dilluns 20 març 2023

Catalunya: Terra de ningú. Perspectives feministes sobre la Independència / La Independent / Notícies gènere

Una compilació de veus diverses del feminisme que aporten nous elements al debat actual, en aquest procés de ruptura.

Terra de Ningú és un llibre col·lectiu amb 47 contribucions de feministes i activistes LGTBI que explora les relacions entre els feminismes i la independència. Veus diverses reflexionen sobre els processos d’alliberament nacional en el nostre context per aportar nous elements i noves visions sobre el procés de ruptura actual.

 

 

 

 

El col·lectiu Gatamaula, conjuntament amb Pol·len edicions, ha fet una campanya de micromecenatge per fer possible la publicació d’aquest llibre.

Volen visibilitzar veus poc presents en els debats actuals sobre la qüestió nacional i la independència. El punt on es troben els feminismes i la qüestió de l’alliberament nacional ha estat tradicionalment una terra de ningú. Aquest llibre aporta reflexions i propostes des d’una perspectiva crítica que esdevenen llavors plantades per fer nostra aquesta terra.

Gràcies al suport i contribució de més de 150 mecenes han pogut assolir el primer objectiu de la campanya de finançament del llibre. Però no es volem quedar aquí. Creuen que aquest projecte, els debats que planteja i les visions que aporta són enriquidores i d’interès més enllà de la realitat del nostre país. Per això, des de Gatamaula es plantegen un segon objectiu econòmic per poder fer la traducció al castellà.

Enllaç de la campanya

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar