Dimecres 29 març 2023

Dimecres 29 març 2023

Compartir

Catalunya: Recolzament a la Presidenta del Parlament / La Independent / Notícies gènere

Acte de suport a Carme Forcadell: a la Plaça Sant Jaume 15.12.2016 a les 20h i davant el TSJ 16.12.16 a les 9h, convocats per ANC, Omnium Cultural i AMI.

L’Assemblea de Dones de l’ANC i Feministes per la Independència es manifesten per Carme Forcadell afirmant en hastags que #AixóVaDeDemocràcia i en defensa de la #llibertat #TotesAmbForcadell #MaiCaminaràsSola

 

 

Aquest 16 de desembre Carme Forcadell ha estat citada a declarar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i la societat civil s’ha mobilitzat per estar al seu costat. Feministes per la Independència donen total suport a aquestes mobilitzacions i se sumem a la convocatòria “en rebuig de la judicialització de la política que patim al nostre país, en defensa de les nostres institucions i en suport a la Presidenta del Parlament de Catalunya Carme Forcadell (com ja vam fer el passat 20 d’octubre)”.

Afirmen que estaran al costat de qui va ser escollida democràticament per a representar el poble de Catalunya “especialment quan sigui cridada a declarar davant tribunals per un suposat delicte de desobediència al Tribunal Constitucional”.

 

 

 

 CF mai caminaras

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar