alt

Compartir

Catalunya: Premi Internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montalbán a Leila Guerriero / La Independent Notícies gènere

Aquest premi li ha estat atorgat a Leila Guerriero perquè a través dels seus articles, cròniques i llibres “ha posat de manifest i rellevància la necessitat, la importància i la força del periodisme. Un ofici que no només insta a anar, veure, tornar i explicar, com ella mateixa ha descrit, sinó també a contestar per a què, per què i com s’escriu”.

 

 

 

De la mateixa manera, el jurat li destaca la feina de camp que fa per donar forma i fons a les seves cròniques convertides també en excel·lents assajos sociològics.

Leila Guerriero (Junín, 1967) és una periodista argentina reconeguda internacionalment pel seu treball, que publica des de 1991 en algunes de les capçaleres més importants del món com La Nación i Rolling Stone, d’Argentina; Gatopardo, de Mèxic o El País, d’Espanya. També ha publicat els llibres“Los suicidas del fin del mundo”(2006),“Frutos extraños”(2009);“Plano Americano”(2011)…

 

alt

 

 

* La periodista argentina Leila Guerriero rebrà el Premi Internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montalbán el pròxim dilluns 18 de novembre, a les 18:30h, a la Sala d’Actes del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).

També et pot interessar