tamara3-photo 2020-10-08 11-51-42

Compartir

Catalunya: Llibertats robades retalls de vida perduts / La Independent / Notícies gènere

Cal acusar a l’Estat de robar la llibertat a les nostres companyes i retalls de vida i que per culpa d’aquest robatori s’han perdut i no podran recuperar.

Qui li retornarà a la Tamara Carrasco un any de confinament sense poder visitar la seva família i les seves amistats, sense poder anar a treballar, por a entrar a casa, por a sortir?

 

 

 

Quin estat li retornarà totes les passejades, dinars, riures, plorars, olors, paisatges de les que no ha pogut gaudir perquè un estat repressor va decidir robar-li la llibertat?

A ella, Tamara Carrasco Garcia.

Mai havia d’haver estat detinguda, ni acusada de terrorista, ni a presó incomunicada 2 dies, ni confinada a Viladecans, ni seguida per la policia, ni jutjada per incitació a desordres públics …. una persecució que ha patit des del 10 d’abril del 2018. Un muntatge de la Guàrdia Civil i l’Audiència Nacional.

Quin càstig tindran els lladres? Quina pena els imposaran?  Cal denunciar i exigir prou impunitat a policia, jutges, fiscalia, tribunals, mitjans de comunicació i partits polítics que ara callen.

Éssent una bona notícia la fi d’aquest malson, i ara cal continuar recuperant la vida, continua però havent-hi  represaliades polítiques i per tant s’ha de continuar denunciat fins el retrobament de totes en llibertat.

#CapDonaEnlOblit

 

tamara1-photo 2020-10-08 11-51-31

 

Llegiu l’article relacionat a La Independent: Amb Tamara: Cap Dona en l’Oblit

Escrit per T.G. Redacció La Independent, dimecres, 26 de setembre de 2018

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar