Dimarts 25 juny 2024

Dimarts 25 juny 2024

Compartir

Catalunya – Estat espanyol: Dones amb valor afegit / La Independent / Notícies gènere

Mujeres con Valor és un projecte impulsat per Surt amb altres partners a nivell estatal que pretén informar, formar, assessorar, acompanyar i donar seguiment a un grup de dones que desitgin emprendre.

A partir d’un recorregut en cinc fases pretén: la recuperació de talents, l’anàlisis de les idees de negoci, el coneixement de les competències necessàries per a la gestió empresarial i dur a terme la definició, experimentació i iniciació de l’activitat empresarial.

Aquestes fases aniran acompanyades de dues activitats que pretenen recolzar i reforçar el procés: un espai de coworking (espai de treball setmanal on es facilitarà recolzament i acompanyament pel treball individual i la promoció de dinàmiques de treball col·laboratiu, d’aprenentatge entre iguals) i tallers en habilitats directives.

Aquest projecte* està cofinançat per l’EE GRANTS a través de l’Instituto de la Mujer i el Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, compta amb el partenariat: Domitila Hernández de Canàries i la Federació de Empresarias y Directivas de Asturias (FEDA).

 

*Actualment hi ha algunes baixes que poden ser cobertes per a totes aquelles dones que ho desitgin, informen des de Surt.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Dominicana: protesten contra Codi que penalitza l’avortament

El Foro Feminista en República Dominicana y la Colectiva Mujer y Salud realitzen una concentració...

Entrevista: Alix Morales Marín de l’ANZORC: “El nostre feminisme camperol és un exercici d’agrupació”

Per Violeta Forero AmecoPress L’Associació Nacional de Zones de Reserves Camperoles, Anzorc, va crear la...

Estado español: Las propuestas feministas formarán parte del ’Debate Alternativo del Pueblo sobre el estado de la Nación’

Tendrá lugar el miércoles 29 y el jueves 30 de junio a partir de las...