Dilluns 20 març 2023

Dilluns 20 març 2023

Compartir

Catalunya – Estat espanyol: cloenda del projecte d’emprenedoria en clau de gènere “Mujeres con Valor.es” / La Independent / Notícies gènere

El proper divendres 19 de juny a les 10 del matí al Pati Llimona, tindrà lloc l’acte de cloenda del projecte d’emprenedoria en clau de gènere “Mujeres con Valor.es”, un projecte liderat per la Fundació SURT en partenariat amb FEDA (Astúries) i la Fundación Domitila (Canàries) i cofinançat pel Eeagrants i el Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad.

 

 

 

 

L’objectiu de la jornada és que les dones participants presentin els projectes treballats a una taula de dones coneixedores i expertes en emprenedoria, per tal de contrastar i conectar la feina feta i rebre’n un feedback, que les orienti sobre les possibilitats reals i efectives de les seves propostes. Aquesta presentació és el resultat de la feina duta a terme per les participants al llarg d’aquests mesos dins del programa. Al final de l’acte s’obrirà un debat amb les persones assitents i s’oferirà un petit refrigeri de celebració i brindis per l’èxit dels projectes.

 

Per participar-hi, poseu-vos en contacte amb: surt@surt.org

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar