Dissabte 01 abril 2023

Dissabte 01 abril 2023

Compartir

Catalunya: Elisenda Paluzie i la Nova Caixa Catalana de Crèdit / La Independent / Notícies gènere

El dijous 18 de Juny, a l’Auditori del Col·legi d’Economistes, a les 19h, s’informarà sobre la nova Caixa Catalana Cooperativa de Crèdit.

Elisenda Paluzie, formarà  part de  la Taula Rodona de l’acte, junt a Maria Àngels Cabasés i  Marta Escolar Martí (*)

 

 

El catedràtic Oriol Amat presentarà aquest primer acte oficial de l’ Associació per la nova Caixa Catalana Cooperativa de Crèdit, i parlarà del llibre: “Caixa Popular: Un model de banca cooperativa, social i diferent”, que tracta de l’entitat financera de València, fundada ara fa 40 anys, i que ha sobreviscut perfectament a l’enfonsament financer a València, la raó sembla ser que darrera d’aquesta caixa hi ha una cooperativa, on no hi intervenen els polítics[+info]

 

alt

 

Dones expertes en economia

Paluzie, reconeguda defensora del soberanisme a Catalunya, és degana d’Economia i Empresa de la UB,  professora Titular de Teoria Econòmica a la Universitat de Barcelona des del 2001. Directora del Centre d’Anàlisis  Econòmica de les Polítiques Socials (CAEPS) de la UB, i  màster en Economia Internacional i Desenvolupament Econòmic per la Yale University  (1996). Va ser membre de la comissió d’internacional de la Coordinadora Nacional de la Consulta sobre la Independència i de Barcelona Decideix.  Paluzie, defensa en el seu nou llibre ‘Podem! Les claus de la viabilitat econòmica de la Catalunya independent‘, les avantatges  d’una futura independència de Catalunya.

Per la seva banda, Cabasses es professora de Dret i Economia,  és una reconeguda política que forma part d’Esquerra de Catalunya desde fa molts anys. I Escolar es portaveu de l’ Associació pro Caixa Catalana, i és periodista especialitzada en política i economia.

En aquest acte s’informarà de la proposta de l’associació organitzadora de l’esdeveniment per tornar a tenir una Caixa d’Estalvis que treballi com a Caixa de Reconstrucció i Reindustrialització de Catalunya,  seguint l’exemple empresarial de la Caixa Popular de València. 

Al final de l’acte s’obrirà un coloqui amb el públic, a qui es convida a aportar el seu punt de vista i el compromís per col·laborar en la financiació d’iniciatives i projectes de caire social i integrador.

(*) L’acte serà al Col.legi de Economistes. Plaça Gal·la Placídia, 32. 19 hores. 

Confirmació prèvia d’assistència per mail  a Nova Caixa catalana.   O a través de la pàgina Web.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).

There is no Event

També et pot interessar