Dijous 22 febrer 2024

Dijous 22 febrer 2024

Bones Pràctiques a l’Argentina contra la violència masclista

L’Observatori Nacional de Violència contra les Dones del Consell Nacional de les Dones, va seleccionar vint “Bones Pràctiques” o iniciatives, tant governamentals com de la societat civil, amb nivells variats d’inserció territorial i experiències diverses.

A través de la revelació de “Bones Pràctiques” es podrà generar un banc de dades que funcioni com un instrument de consulta i suport, atès que el seu propòsit és oferir als actors interessats una font de recursos, idees i estratègies noves, sota diferents modalitats de planificació, intervenció, i articulació interinstitucional.

Així, el disseny i implementació de polítiques, programes i iniciatives a nivell nacional i local a l’Argentina busquen posar fi a la desigualtat entre homes i dones, i en especial a la violència que pateixen aquestes últimes. Tal recorregut mereix ser visibilitzat com una forma d’enfortir el seu desenvolupament.

Entre els diferents objectius de l’Observatori, es troba el de promoure instàncies d’intercanvi interinstitucional sobre pràctiques existents, tant amb institucions estatals com de la societat civil. En aquest marc, la convocatòria es va orientar a donar més visibilitat a aquelles experiències-de prevenció, intervenció i /o registre-que des de la promoció dels drets humans contribueixen a garantir una vida sense violència per les dones.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

El Japó està molt lluny

Acabo d’escriure el títol i veig que queda bé, però que no és ben bé...

L’avortament respon al dret a la salut pública i no a ideologies

L'avortament respon al dret a la salut pública i no a ideologies: acadèmics: Cas Puebla...

L’Hospitalet: Documental: Determinants de la Salut a l’Auditori Barradas / La Independent / Notícies gènere

  El  dimecres 25 de juny, SICOM estrena* el documental Determinants de la Salut inclòs...