Dissabte 25 març 2023

Dissabte 25 març 2023

Compartir

Barcelona: xerrada de Pere Monràs i Alicia Giménez: “Escola de Salut Estarbé, ser responsable de la pròpia salut”.

Es ben sabut per tots i totes que el sector de la salut és un dels sectors en que es fan més evidents les conseqüències de les mesures que tots els governs estan posant en pràctica per causa de la crisi. La crisi en la sanitat, un cop més, no és puntual sinó que es troba en el propi sistema sanitari que hem creat i que no és sostenible.

hèlix3c creu que arriba el moment de canviar el paradigma també en el concepte de salut per passar d’un sistema reactiu (curar la malaltia) a un de viure la salut (evitar la malaltia) que és l’única possibilitat de tenir una societat i un sistema sanitari efectiu i eficient.

En aquesta línia hèlix3c porta uns mesos treballant conjuntament amb els professionals del centre Estarbé en la creació de l’Escola de Salut Estarbé, el primer centre on es podrà aprendre a ser responsable de la pròpia salut aprendre a escoltar el cos i els seus moviments, donar equilibri a la ment i activar la consciència.

Des d’hèlix3c i des del Centre Estarbé es proposa als assistents tenir cura de la pròpia salut per a conèixer-la i tractar-la sense esperar sempre que sigui el sistema sanitari qui ho solucioni.És per això que han organitzat el proper dia 25 de gener a la presentació de l’Escola de Salut Estarbé (mireu agenda La Independent) la xerrada inaugural que tindrà lloc a càrrec de Pere Monràs i Alicia Giménez titulada “Escola de Salut Estarbé, ser responsable de la pròpia salut”.

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar