Divendres 22 setembre 2023

Divendres 22 setembre 2023

Compartir

Barcelona: Una paraula que comença per L / La Independent / Notícies gènere

Dia de santa Jordina, hora del té. El grup de lesbianes feministes Bollos en Teoria i Ca la Dona ha reunit un grup de dones poetes i actrius es preparen per recitar uns versos, que tenen en comú?

 

 

 

 

Sota el títol “Una paraula que comença per L” actrius i poetes van participar en la lectura de poemes lèsbics i de lesbianes per tal de donar visibilitat a la cultura feta per lesbianes. Itziar Castro, Silvia Bel, Isabel Franc, Dolors Majoral, Sònia Moll i Mari Chordàvan ser les protagonistes de fer les lectures. La presentació va anar a càrrec de Mercè Otero, que va recitar uns versos de Safo en grec, i Carme Porta. A més dels poemes propis de cadascuna d’elles es va recitar un petit poema de Daniela, la recordada gerent de Daniel’s, i de la Maria Bauzà de qui la Dolors Majoral va ensenyar el petit tresor de l’original. També van ser presents els versos de Gloria Fuertes, Maria Mercè Marçal, Nora Albert, Cristina Peri Rossi i Glòria Bosch.

 

 

Paraula L PepaVives 1

 

Paraula L PepaVives 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

També hi van participar diverses dones del públic que van recitar poemes propis. Un cop acabat l’acte les dones presents van degustar té i bollos que se’ls oferiren: poesia, té i bollos.

L’acte va ser un èxit de públic i va crear un ambient d’empoderament, alegria i reconeixement important, les dones assistents van sortir amb llibres, roses, poesies i, evidentment, bollos.

 

 

Paraula L PepaVives 3

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Eleccions municipals 2011. María Luisa Ibáñez del PPC

De quina manera l’equip de govern que surti s’ocuparà de les dones? Respon María Luisa...

Cuba: Isa, lliçons d’una gran dona

Isabel Moya Richard va ser, sobretot, una dona que es va imposar a les adversitats...

Les protagonistes al Saló de l’ Emprenedoria del MWCB

    Diverses de les poques dones emprenedores que van participar al masculinitzat Saló 4YFN...