Asamblea migradas

Compartir

Barcelona: “No es país para negras”, teatre en la pròxima assemblea de migrades per #VagaFeminista / La Independent / Notícies gènere

En acabar l’assemblea de dones estrangeres, que es realitzarà aquest 25 de febrer a Barcelona, es durà a terme una presentació teatral anomenada “No es país para negras”, realitzada principalment per Silvia Albert Sopale, ha informat la Comissió de Migració i fronteres de la #VagaFeminista que ha realitzat una crida a les dones per “construir juntes un espai de reflexió col·lectiva sobre la vaga feminista i el seu significat per a nosaltres les dones migrades”.

 

L’objectiu és que entre totes s’obtinguin respostes a la qüestió de “per què fer vaga?” I sobre “quins són els motius pels quals ens hi podem sumar nosaltres?”. L’accés de les dones migrades a les fonts de treball suposa majors dificultats que per a una dona local, a excepció de tasques domèstiques en què han estat encasellades. Mentre que la situació de major vulnerabilitat fa que tinguin també més dificultats a l’hora de fer la vaga de dones que s’organitza a nivell global.

L’assemblea i posterior obra de teatre que qüestiona les dificultats afegides d’una dona racialitzada es realitzaran en els espais de Ca la Dona.

Més informació:
Lloc: Ca la Dona. Carrer de Ripoll, 25, 08002 Barcelona.
Data: 25 febrer de 2018
Hora: de 16.00 a 20.00 hores

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.

També et pot interessar