CartelPresentacio-01 ok

Compartir

Barcelona: Presentacio de l’Editorial Digital Feminista Victoria Sau

El passat dia 8 de setembre, va tenir lloc, a Ca la Dona, la presentació de l’Editorial Digital Feminista Victòria Sau. Va ser presentada a través del Centre de Documentació de Ca la Dona, i va comptar amb la presència de les creadores i col·laboradores. Aquesta presentació es va dur a terme a través de la Plataforma digital Zoom.

La prioritats de l’Editorial és la comunicació digital però també ofereixen en paper els textos que se sol·licitin. L’Editorial Victòria Sau ofereix llibres de teoria, història i assaig feminista, des dels seus diverses orientacions. Autoritzen a copiar, distribuir i comunicar públicament l’obra sota les següents condicions: Reconeixement, en qualsevol explotació de l’obra autoritzada per la llicència caldrà reconèixer l’autoria; No comercial, l’explotació de l’obra queda limitada a usos no comercials; i Sense Obres Derivades, l’autorització per explotar l’obra no inclou la transformació per crear una obra derivada.

Recepció de textos

Es rebran i llegiran tots els textos que es trobin en la línia feminista de l’entitat, en compliment de l’acord legal amb la família responsable de Victòria Sau. La resposta positiva es donarà en el termini d’un mes (el silenci vol dir que no s’accepta). L’enviament de el manuscrit serà a través d’arxiu digital, a més d’una sinopsi de l’obra i un currículum de l’autora.

Per a més informacio

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG

També et pot interessar