Dissabte 25 març 2023

Dissabte 25 març 2023

Barcelona: LABORATORI DE TESI Reflexionar sobre l’autoritat en Hannah Arendt / La Independent / Notícies gènere

 

El Seminari Filosofia i Gènere, del Grup de Recerca Consolidat Creació i Pensament de les Dones, organitza el laboratori de tesi* d’Edgar Straehle, becari FI (Generalitat de Catalunya) de la Universitat de Barcelona. La seva tesi doctoral, “Hannah Arendt: una lectura desde la autoridad”, dirigida per Fina Birulés (Universitat de Barcelona), analitza la qüestió de l’autoritat, que remet alhora a la problemàtica del món i a la necessitat de la seva permanència.

El laboratori de tesi, dirigit per Rosa Rius Gatell i coordinat per Georgina Rabassó, és una experiència d’innovació docent que consisteix a compartir els itineraris de recerca durant el període d’elaboració de la tesi doctoral.

 

* Dimecres 18 de febrer de 2015 a les 16h. Seminari del Departament d’Història de la Filosofia Estètica i Filosofia de la Cultura, Facultat de Filosofia. Universitat de Barcelona, c/ Montalegre 6, 4t pis. Barcelona
Organitzen: GRC Creació i pensament de les dones, Seminari Filosofia i Gènere. Col·labora: Institut Català de les Dones

Més informació

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar