Diumenge 02 abril 2023

Diumenge 02 abril 2023

Compartir

Barcelona: JORNADES Programa de les Jornades “Residuos emocionales” / La Independent / Notícies Gènere

Es publica el programa definitiu de les jornades internacionals “Residuos emocionales: Regímenes y disidencias afectivas en el mundo moderno”, coorganitzades pel Centre Dona i Literatura i el CCCB, que tindran lloc del 15 al 17 de març de 2016. Les jornades proposen un diàleg entorn dels conceptes i experiències associades als “residus emocionals”, tant en relació amb el seu caràcter marginal respecte als règims emocionals hegemònics, com en la seva ressignificació com a projecte polític i gestor de dissidències afectives.

 

 

Les conferències aniran a càrrec de Jo Labanyi (New York University), qui oferirà un repàs crític de la teorització recent de l’afecte i la seva relació amb les teories del posthumà, i d’ Eloy Fernández Porta (Universitat Pompeu Fabra), la intervenció del qual tractarà sobre les polítiques del sentiment inefable. La revista 452ºF organitza una taula rodona sobre “Pensar el afecto desde la cultura y el arte” amb la participació de Rodrigo Andrés, María Teresa Vera Rojas i Katarzyna Paszkiewicz. A més, tindrà lloc la presentació del llibre Engaging the Emotions in Spanish Culture and History, amb intervencions de Luisa Elena Delgado, Pura Fernández i Jo Labanyi, editores del llibre, juntament amb Antonio Monegal. El programa es completa amb les comunicacions d’investigadores i investigadors d’universitats d’Europa i Amèrica.

Les jornades s’emmarquen dins el projecte de recerca “Teoria de les emocions i el gènere en la cultura popular del s. XXI”. Assistència oberta a totes les sessions, inclosa la del CCCB. S’ofereix també la possibilitat de certificat; en aquest cas cal fer inscripció gratuïta a cdona@ub.edu fins al 13 de març de 2016 i assistir a totes les sessions.

Més informació

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

També et pot interessar