Dilluns 20 març 2023

Dilluns 20 març 2023

Compartir

Barcelona: Isa Moren promou el primer Festival de Gospel i Dansa de Sant Martí / La Independent / Notícies gènere

La Nit de Gospel a Sant Marti es farà el dissabte 7 de novembre a l’Auditori de Sant Marti, a l’inici de les Festes de Sant Martí de Provençals. Serà la primera vegada que es faci aquest festival, que té l’originalitat de reunir en un mateix espectacle la dansa amb el Petit Ballet de Barcelona, i l’actuació de tres reconegudes corals: FM Gospel cor, Gospel Clot, i com a coral invitada Units pel Gospel

 

.

 

L’idea de posar en marxa el primer festival “NIT DE GOSPEL A SANT MARTI” va sorgir d’Isa Moren per unir la Dansa i el Gospel amb un mateix espectacle. Moren amb a Julia L.Tremols, que pertany al Consell de redacció de La Independent i de santmartiambveudedona.cat, i presidenta de l’Associació  Món Comunicació, van implicar a les millors corals de Gospel del ditricte, i van  perfilar aquest Festival tan original amb una sorpresa final que no cal desvetllar per endavant.

Cal destacar que l’ espectacle és gratuït i les invitacions ja estan exhaurides. Durant un dia es varen repartir a la seu de l’Associació de  Veïns  i Veïnes de sant Martí de Provençals, patrocinadora de l’esdeveniment i  es van esgotar. El popular barri de Sant Marti omple tots els espectacles del seu nou teatre, l’auditori de Sant Martí, estrenat ara fa un any.

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).

També et pot interessar