ADHUC

Compartir

Barcelona: III Premi ADHUC en estudis de gènere i sexualitat

El Centre de recerca ADHUC-Teoria, Gènere, Sexualitat (Universitat de Barcelona) convoca la tercera edició del Premi ADHUC en estudis de gènere i sexualitat per premiar un assaig en aquest àmbit interdisciplinari del coneixement. El Premi consisteix en la publicació de l’assaig premiat a la Sèrie “Mujeres y culturas” d’Icaria Editorial.

Imatge de centre, dona i literatura

El jurat està format per: Fina Birulés (Universitat de Barcelona), Rafael M. Mérida Jiménez (Universitat de Lleida), Alberto Mira (Oxford Brookes University), Marta Segarra (Centre National de la Recherche Scientifique i directora de la col·lecció), Lluís Maria Todó (Universitat Pompeu Fabra) i Meri Torras (Universitat Autònoma de Barcelona).

Els treballs, rigorosament inèdits (és a dir, que no s’hagin fet accessibles al públic en cap mitjà) i redactats en llengua espanyola, tindran una extensió total d’entre 150 i 220 pàgines de 2.100 caràcters (inclosos els espais en blanc) cadascuna. No s’acceptaran volums col·lectius, recopilacions d’articles ni tesis doctorals o altres treballs acadèmics que no hagin estat transformats en un assaig.

Més informació:

Els assaigs hauran d’enviar-se en format electrònic i imprès a adhuc@ub.edu i al Centre de recerca ADHUC (Facultat de Filologia, Universitat de Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes 585, 08007 Barcelona), abans del 15 de gener de 2018 (es recomana consultar el document de bases del III Premi ADHUC). Els originals hauran de seguir la guia d’estil de “Mujeres y culturas”, que es troba a: El premi es resoldrà el març de 2018. La resolució es comunicarà personalment a la persona guanyadora i es farà pública a través de la web www.ub.edu/cdona, així com d’aquells canals públics que es considerin adequats. La persona que rebi el premi es compromet a acceptar els termes del contracte proposat per Icaria Editorial.

PDF Bases del III Premio ADHUC

Normas de presentación de los textos
Colección Mujeres y Culturas
GRC Creació i Pensament de les Dones

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar