Dijous 30 maig 2024

Dijous 30 maig 2024

Compartir

Barcelona. Girona. Vigo: Presentacions de Canon y subversión

 

 

L’acte de Barcelona comptarà amb la intervenció de l’escriptora i acadèmica electa de la RAE Carme Riera, la professora de la Universitat Autònoma Alberta Toniolo, la directora de la col·lecció “Mujeres y Culturas” Marta Segarra, així com d’una de les coeditores del llibre, Helena González Fernández, directora del Centre Dona i Literatura. En els mesos de març i abril estan programats altres actes de presentació* a Girona i Vigo. Canon y subversión.

La obra narrativa de Rosalía de Castro ha estat editat per Helena González Fernández,directora del Centre Dona i Literatura, i María do Cebreiro Rábade Villar, coordinadora del grup de recerca Rosalía de Castro de la Universidade de Santiago de Compostela, i publicat a la col·lecció “Mujeres y culturas” (Icaria, 2012). Aquest 2013 ha estat declarat Any Rosalía.

 

*Dimarts 12 de març de 2013 a les 19h30 amb la intervenció d’Helena González, Carme Riera, Marta Segarra, Alberta Toniolo. Aula Gabriel Oliver, Edifici Josep Carner, planta -1.Facultat de Filologia, Universitat de Barcelona. Organitzat per Centre Dona i Literatura

Dissabte 16 de març de 2013 a les 17h amb la intervenció d’Helena González. Centre Cívic Pla de Palau. Girona. Organitzat per Aquén nós.

Dimecres 10 d’abril de 2013 a les 19h amb la intervenció d’Helena González i María do Cebreiro Rábade Biblioteca pública Central de Vigo. Organitzat per Centro de Documentación e Recursos Feministas de Vigo

Més informació

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Sahara Occidental – Estat Espanyol: Festival Internacional Fisahara 2015 / La Independent / Notícies Gènere

La directora de cinema aragonesa, Laura Sipán, presenta el documental “Soukenia 4.400 dies de...

Dinosaur calling. La trucada del dinosauri

OPINIÓ Quan el president del COP26, Alok Sharma, en escoltar la decisió de Xina i...

Xile: Convoquen a participar en la Revista Punto de Género

El Núcleo de Investigación en Género y Sociedad Julieta Kirkwood del Departament de Sociologia de...