yeronriji-nacido-de-dos

Barcelona: Festival DÓNA CREA-CREA MUJER / La Independent / Notícies gènere

“Desafortunadament a causa de la pròrroga de les mesures anticovid, que consideren la cultura poc segura, no podem seguir endavant amb les funcions previstes de ENCUENTHADAS, que hagurien tingut lloc el dijous 19 i Divendres 20 d’aquesta semana”, ens han informat a La Independent.

En temps de la Covid-19 “continua vigent la valentia ancestral de les dones” diuen des de l’organització del “Festival DÓNA CREA-CREA MUJER“, tot anunciant que amb permís de la pandèmia aquest començarà el pròxim 19 de Novembre.

 

 

 

Així es podrà gaudir del festival de les mans de Mercè Espelleta, actriu i creadora, d’Imma Manresa, actriu i artista multi-disciplina, de Yvonne Miralles, actriu i pedagoga teatral, que plegades han creat el
“Festival DONA CREA-CREA MUJER”, “nascut amb la voluntat de mostrar la manera com la
dona veu el món, incloent obres teatrals amb visió de dona i una particular atenció a les dones
migrants”.

 

 

Carlo-Mo     women circle

 

ensamble-2-2048x1273

 

 

m-Antonieta-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El festival tindrà lloc el 19, 20 i 27 de novembre i el 4 i 11 de desembre en el Espai Francesca Bonnemaison, Carrer Sant Pere Mes Baix Barcelona amb: ENCUENTHADAS, 19 i 20 de Novembre a les 19h; eMe, 27 de Novembre a les 19h; Ensamble TPB, 4 de Desembre a les 19h; i Maria Antonieta 11 de Desembre a les 19h

 

cartel-teatro-corregido-jpg

 

També es podrà treballar i aprendre en els tallers: Taller de clown i laboratori de creació amb VIRGINA AMAZ, del 5 al 8 de Novembre; Taller teatral d’apoderament, del 8 d’Octubre al 17 de desembre.

 

Més informació aquí

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar