Diumenge 02 abril 2023

Diumenge 02 abril 2023

Compartir

Barcelona: El Deute o la Vida. Xerrada-debat amb Sònia Farré

 

La crisi del Deute està amargant la vida a moltes dones. Dels pressupostos del Regne d’Espanya diuen que aquest 2015 es destinaran 1.693 vegades més diners al pagament d’interessos del deute que a polítiques d'”igualtat”. De què parlen quan ens imposen el Deute?

 

 

 

En el marc de dibuixar El país que volem les dones,  Sònia Farré – una de les autores de l’Informe sobre el deute públic a Catalunya “Independents de qui?”, elaborat col·lectivament per la Plataforma d’Auditoria Ciutadana del Deute (octubre 2014)-, serà aquest 16 d’abril a Ca la Dona.

Què sabem del Deute? A qui devem? Com ens afecta la crisi del deute a les dones? Quin deute hem de pagar? I els Deutes ocults?. Què decidim sostenir el Deute o la Vida?

Hi ha molts interrogants però també hi ha experiències d’apoderament versus el Deute, com les que coneixerem amb Mercedes Estèbanez (PACD Barberà del Vallés) i Mònica Acebo (PACD Badalona).

 

*Dijous 16 d’abril, a les 7 del vespre, a Ca la Dona (c/Ripoll 25 de Barcelona (M L4 Urquinaona). Acte no mixt.

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

També et pot interessar