Dilluns 20 març 2023

Dilluns 20 març 2023

Compartir

Barcelona – Catalunya: Diumenge 13N, Bloc feminista a les Fonts de Montjuïc de Barcelona / La Independent / Notícies gènere

Oberts expedients a més de 400 ajuntaments, el Parlament ja coneix la querella contra la seva Presidenta, Carme Forcadell i les imputacions a la mesa. L’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència convoquen pel diumenge 13 de novembre a les 12 del migdia, una concentració a l’avinguda Maria Cristina (fonts de Montjuïc) de Barcelona.

 

 

 

 

Feministes per la Independència, se sumen a la mobilització ciutadana en rebuig de la judicialització de la política, en defensa de les institucions i en suport a la Presidenta del Parlament de Catalunya Carme Forcadell.

“La voluntat d’un poble no és il·legal!”, afirmen les Feministes per a La Independència i proposen el  Punt de trobada feminista davant les Fonts de Montjuïc* amb globus lila i banderoles feministes per mostrar el suport a la Presidenta.

 

Totes Carme Forcadell 1

 

*11:15h. Fonts de Montjuïc (costat hospitalet)

13-novembre

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar