Dilluns 06 maig 2024

Dilluns 06 maig 2024

Cornellà de Llobregat: CURS El meu cos és un espai polític / La Independent / Notícies gènere

Helena González d’ADHUC-Teoria, Gènere, Sexualitat i Andrea Ruthven de la Universitat de Barcelona coordinen aquest curs* emmarcat dins de la Universitat d’Estiu de les Dones dels Juliols de la Universitat de Barcelona.

Durant les vuit sessions es recorreran debats actuals sobre les identitats que s’articulen i s’escriuen sobre el cos; es parlarà de les categories “dona” i “home” i de com les redefineix la identitat “trans”; s’exploraran maneres de pensar el cos sexuat en relació amb altres formes d’alteritat, com ara la raça, i es repensarà el gènere en la contemporaneïtat.

El Programa inclou el següents temes: Subjectivitat femenina. Identitat i diferencia; Retos de las multitudes queer. La era posgénero; De mujeres y pistolas en la novela negra; Dones àrabs. Més enllà de la síndrome de Sherezade; Conversa: «Identidades gitanas, mujeres empoderadas»; Feminidades transgresoras: castigos y resistencias; Transexualidades en transición; i Conversa: La interseccionalidad desde la decolonialidad.

 

*Del 3 al 7 de juliol de 2017, de 9 a 13h30. Citilab, Plaça Can Suris s/n, 08940 Cornellà de Llobregat, Barcelona.

El preu del curs és de 155€ i s’ofereixen descomptes per a la comunitat UB i els membres dels clubs de subscriptors de La Vanguardia i El Periódico. Es pot consultar la informació sobre preus i el procediment de matrícula a l’Àrea de Formació Complementària de la Universitat de Barcelona.

Més informació

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Les nostres institucions, permeables al discurs proxeneta

 OPINIÓ No hi ha debat sobre la prostitució que no comenci per l’exigència – generalment...

Catalunya – Estat espanyol: UAB: deficiències en l’atenció a víctimes estrangeres de violència masclista / La Independent / Notícies gènere

La manca d’intèrprets qualificats genera deficiències en l’atenció a víctimes estrangeres de violència de gènere...

Madrid: Presentació de la guia “Dones: Dret a tenir drets “

La Plataforma 2015 organitza el proper 3 de març a les 18.30 hores, a la...