Divendres 03 maig 2024

Divendres 03 maig 2024

Compartir

Barcelona: LABORATORI DE TESI Eulàlia Ferrer i Montserrat i la imprenta a la Barcelona del segle XIX / La Independent / Notícies gènere

 

El Seminari Filosofia i Gènere, del Grup de Recerca Consolidat Creació i pensament de les dones, organitza el laboratori de tesi de Marta Ortega de la Universitat de Barcelona*. La seva tesi doctoral, titulada “Eulàlia Ferrer i Montserrat: capacidad jurídica de las mujeres en el mundo de la imprenta y edición barcelonesa del siglo XIX”, analitza, a partir del treball d’Eulàlia Ferrer i Montserrat, el lloc de la dona en relació a la qüestió jurídica amb la impremta i l’edició a la Barcelona del segle XIX.

 

El Laboratori de tesi, dirigit per Rosa Rius Gatell i coordinat per Georgina Rabassó, és una experiència d’innovació docent que consisteix a compartir els itineraris de recerca durant el període d’elaboració de la tesi doctoral.

 

*Dimarts 19 de maig de 2015 a les 17h. Seminari del Departament d’Història de la Filosofia, Estètica i Filosofia de la Cultura, Facultat de Filosofia, Universitat de Barcelona. c/ Montalegre 6, 4t pis.  Barcelona
Organitzen: Seminari Filosofia i Gènere, GRC Creació i pensament de les dones, Projecte “Pensadoras del siglo XX. Maestros, vínculos y divergencias”

Més informació

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Per primera vegada, un error incorpora el concepte de «violència estètica»

En una decisió inèdita, una jutgessa portenya va utilitzar el concepte de «violència estètica» entesa...

Erotisme, dones i sexualitat després dels 60, en e-book

Ja està disponible en format electrònic l’últim llibre de Clara Coria que parla sobre un...

Dones i polítiques | El debat on va brillar la ignorància

OPINIÓ Per Soledad Jarquín Edgar.SemMexic  Els candidats a la governança d’aquesta entitat, cinc homes i...