Diumenge 30 juny 2024

Diumenge 30 juny 2024

Compartir

Catalunya: Sessions sobre tractament mediàtic de la violència masclista en universitats / La Independent / Notícies Gènere

S’impartiran sessions de formació sobre el tractament mediàtic de la violència de gènere per a estudiants de comunicació en deu universitats catalanes, gràcies a un conveni subscrit entre el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) i l’Institut Català de les Dones (ICD).

 

Montserrat Gatell de l’ICD i Roger Loppacher del CAC en la signatura del conveni.

L’objectiu és donar eines a futurs i futures professionals de la comunicació per millorar la representació mediàtica d’aquesta xacra i avançar en la seva eradicació.

Les sessions ja van començar a realitzar-se i es duran a terme a: Universitat Abat Oliva, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra, Universitat Rovira i Virgili, Universitat Ramon Llull i Universitat de Vic.

El plantejament de les classes-tallers serà eminentment pràctic. Es buscarà la reflexió i la participació activa de l’alumnat a partir de la introducció de conceptes bàsics sobre les qüestions de gènere aplicades a la formació i la comunicació. Es treballarà a partir del debat i l’anàlisi de casos pràctics reals apareguts en els mitjans de comunicació.

 

Més informació:
ICD
CAC


Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Ciutat de Mexic. Marcela Lagarde: no hi ha una mà negra en el moviment de dones

Per Redacció SemMéxico Què seria de les dones sense la veu d’altres dones exigint...

Internacional: Anabel Hernández rep premi internacional “Pluma de Oro”

WAN-IFRA torna a reconèixer la seva tasca periodística en un Mèxic que viu un dels...

Decàleg per al tractament mediàtic responsable de casos de suïcidi

Aquest Decàleg és la síntesi del segon apartat de la “Guia per al tractament mediàtic...