Diumenge 12 maig 2024

Diumenge 12 maig 2024

Compartir

EEUU: SIMPOSI INTERNACIONAL Comunitats expandides i posthumanisme / La Independent / Notícies gènere

El col·loqui* “Expanded Communities and Posthumanity”, coordinat per Marta Segarra (Centre Dona i Literatura), ofereix un espai d’intercanvi científic i diàleg interdisciplinari entorn del concepte de comunitat.

Tot seguint la línia d’investigació iniciada pels estudis posthumans i els estudis animals –conreats als països anglosaxons des de fa una dècada i que consideren críticament la frontera estanca entre humà/màquina i humà/animal–, el col·loqui vol reflexionar sobre la comunitat en relació amb diferents formes d’alteritat i deconstruir allò “propi de l’home”, en paraules de Derrida.

A més de destacats experts en l’àmbit com ara Laurent Dubreuil (Cornell University), Sue Savage-Rumbaugh (Bonobo Hope) o Cary Wolfe (Rice University), hi participaran les investigadores i l’investigador del Centre Dona i Literatura Rodrigo Andrés, Isabel Clúa, Helena González i Marta Segarra. El seminari s’emmarca dins el projecte de recerca “Literatura i comunitats: una visió des del gènere”.

*Dimecres 5 i dijous 6 de novembre de 2014 de 9h30 a 16h30. Cornell University, Kroch Library, Lecture Room (2B48). Ithaca, NY – Estats Units
Organitzen: Centre Dona i Literatura i Cornell University. Col·laboren: Institut Ramon Llull, ICREA, Ministerio de Economía y Competitividad (FEM2011-23808)

Més informació

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

El feminisme local no va néixer sota d’una col: la història de les Trobades de Dones d’Argentina

Per Luciana Peker Diario Digital La Primera Trobada Nacional de Dones es va fer a...

Soledad Gallego Diaz guanya la II edició del Premi Margarita Rivière

Aquest any s 8217 ha celebrat la II edició del Premi Margarita Rivière al...

Deu dones periodistes participen en l’edició 2019 del SAP

El Servei d 8217 Assessorament Periodístic SAP per a entitats de Pau Desenvolupament i Drets...