Dimarts 30 abril 2024

Dimarts 30 abril 2024

Compartir

Barcelona: Cicle de Debats #Futur organitzat pel CPC amb Cilla Benkö i Mònica Terribas / La Independent / Notícies gènere

Cilla Benkö, Directora General de la Ràdio Pública Sueca, i Mònica Terribas, periodista de “El Matí de Catalunya Ràdio”, participaran aquest dijous 23 de gener en el Cicle de Debats #Futur organitzat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Com estan afrontant els mitjans de comunicació públics aquesta època de crisi?. Com els afecta a la seva estabilitat, pluralitat i independència a l’hora de desenvolupar la seva responsabilitat social? Sobre aquesta temàtica girarà el quart debat del Cicle de Debats #Futur que organitza per segon any consecutiu el Col·legi de Periodistes de Catalunya conjuntament amb l’Obra Social de “la Caixa”.

El debat, que tindrà lloc aquest dijous 23 de gener a les 19:00h al Caixa Fòrum, serà moderat pel periodista Rafael de Ribot, i les ponents convidades seran Cilla Benkö, Directora General de la Ràdio Pública Sueca, i Mònica Terribas, periodista de “El Matí de Catalunya Ràdio”.

El Cicle de Debats #Futur està obert a tots els col·legiats/des i estudiants de periodisme. Prèviament a l’acte hi ha l’opció de fer una visita guiada gratuïta a l’exposició del Caixa Fòrum.

Per assistir al Cicle cal inscripció prèvia.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

image001

Projecte “Vídeo del Minuto” convocat per TRAMA

Notícia actualitzada el 19 d’abril de 2012 Els vídeos seleccionats es projectaran a la 20a...

Maribel Nogue

Normalitzar la inclusió a la vida quotidiana

OPINIÓ Per Maribel Nogué, articulista i escriptora La diversitat cultural de la societat que tenim...

Volem votar

  Molts dels col·legis electorals van obrir les seves les portes en una hora que...