Dimarts 07 maig 2024

Dimarts 07 maig 2024

Compartir

Andalusia: El Premi Carles Cano per Ada Colau / La Independent / Notícies gènere

La Plataforma Granada Abierta, on hi ha integrat el Sindicat de Periodistes d’Andalusia (SPA), ha decidit la concessió del Premi Carles Cano 2013 a Ada Colau, portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, “per la tasca que estan fent de solidaritat amb les víctimes dels desnonaments.”

Així mateix, la plataforma ret homenatge a Stop-Desnonaments Granada pel seu treball “en defensa de milers de famílies que són violentament desallotjades dels seus habitatges.”

El premi i la placa homenatge seran lliurats el proper dijous 19 de desembre, a les 19 hores, a la Fundació Euroàrab per Alicia Sánchez i Amaranta Cano, vídua i filla de Carlos Cano, respectivament.

La Plataforma Granada Oberta està formada per les entitats:Asociación Cultural Almenara, Asociación de Mediadores Interculturales, Asociación Democracia y Derecho, Asociación Gitana Anaquerando, Asociación Mariana Pineda, Asociación para la Solidaridad y la Paz de Andalucía, Asociación Pro Derechos Humanos, Centro de Estudios Históricos de Andalucía. Comunidades Cristianas Populares, Forum de Política Feminista, Granada Laica, Izquierda Unida-Convocatoria por Andalucía, Manifiesto 2 de Enero, Mezquita de la Paz, Sindicato de Periodistas de Andalucía y Unidad Cívica Andaluza por la República.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Artur Mas rep el president de la Lombardia que suggereix violar Cecile Kyenge

Cécile Kyenge Foto Wikipedia La Lliga Nord no para d’assetjar, en tots els fronts, a...

“Rastres de Sàndal”, dues cultures amb rostres de dones

    ‘Rastres de Sàndal’ pel·lícula de producció catalana protagonitzada per Aina Clotet  i la...

CSW59 Fins quan Beijing + …?

  Sessió de cloenda, Beijing+20 Fotos:Amada Santos Segons la majoria de les organitzacions que han participat...