Dimecres 01 maig 2024

Dimecres 01 maig 2024

Compartir

Generalitat i dones migrades busquen fixar noves línies de treball

Una vintena d’entitats de dones migrades van ser convocades per l’Institut Català de les Dones (ICD) i la Direcció General per a la Immigració a fi d’establir noves línies de treball, comunicació i col·laboració entre la Generalitat de Catalunya i el col·lectiu de estrangeres residents al país.

En una nota de premsa, l’ICD assenyala que la seva presidenta, Montse Gatell, i el director general per a la immigració, Xavier Bosch, es van reunir amb dones migrades aquesta setmana a la seu de l’ICD. Es va establir realitzar reunions trimestrals amb totes les entitats de dones estrangeres “per conèixer de primera mà i en profunditat el contingut i l’abast dels projectes que desenvolupen”.

L’objectiu és potenciar la col·laboració de l’ICD i les entitats de dones migrades, així com el treball en xarxa, la transmissió de bones pràctiques i la interrelació entre entitats de diverses procedències.

Gatell va dir que “un increment dels canals de comunicació i coneixement amb les entitats de dones migrades facilitarà la identificació dels seus interessos i necessitats i millorarà el suport que oferim des de l’ICD”.

Bosch va destacar “el paper de les entitats de dones migrades en la sensibilització i transmissió d’informació a les mateixes dones del seu entorn sobre els drets indiscutibles i inqüestionables que totes les dones tenen pel fet de viure a Catalunya”.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Barcelona – Mediterrània: Projecte Xabaca convoca artistes àrabs / La Independent / Notíces gènere

Fins el 15 de gener, s’accepten sol·licituds d’activistes i artistes libaneses, palestines, marroquines i tunisenques...

Rincón de la Victoria. Málaga: Vuit curtmetratges arriben a la final de “Violencia 0”

El Certamen de Curtmetratges “Violencia 0″, organitzat per l’Ajuntament de Rincón de la Victoria (Málaga)...

Bolívia, el mateix govern amb parlament paritari

Bolívia inicia una nova legislatura amb un dels parlaments més paritaris del planeta, on les...