Diumenge 30 juny 2024

Diumenge 30 juny 2024

Compartir

Així va ser la 1a trobada de les NITS de la Independent

En l’incomparable marc del Barri Gòtic, el dimarts 24 d’abril va tenir lloc la primera trobada de les “Nits” de la Independent al Bar la Valentina, organitzat per Amada Santos i Diva Criado. Les amfitriones van donar la benvinguda a un bon nombre de persones assistents, que van gaudir d’una vetllada d’esplai i diversió amb dansa, màgia i poesia.


{youtube width=”300″ height=”240″}-UPFvsUZEF4{/youtube}


La dansa va ser a càrrec de Tatyana Popova vinguda d’Almaty, al cor de l’Àsia Central, capital del Kazakhstan, que ens va entusiasmar amb balls clàssics de l’Índia com son Jatiswaram, Babubá i Nana. La nostra Maga local Glòria, ens va entusiasmar amb jocs d’adivinació de cartes i trucs sorprenents i divertits. De la marató de poesia se’n va encarregar Josep Jordi Petit, que amb el seu enginy, el seu encant i amb la participació i complicitat activa de totes i tots els assistents, aconseguí un espai de poesia molt emotiu. Integrants de la Independent com Katalina Carmona i Gisela Evangelisti, es van animar a llegir poemes de la seva pròpia inspiració.

La primera trobada de les Nits, que va comptar amb el patrocini de Thule Edicions i de Wanda Estilistes i amb la col· laboració de Carles Puchades, que es va encarregar de registrar en un vídeo cada moment de la vetllada. L’acte deixa un balanç molt positiu, la nit va ser sòbria en la seva organització i rica en la calidesa i emotivitat de les i dels assistents, i per la qualitat del espectacle.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Catalunya: Recomanacions per a l’abordatge d’agressions sexistes i de violències sexuals en espais públics / La Independent / Notícies Gènere

La presidenta de l’ICD, Núria Balada va presentar les recomanacions per a l’abordatge d’agressions sexistes...

Resposta ferma de la ciutadania a la sentència

OPINIÓ Fa un mes que coneixem la sentència del Tribunal Suprem de l’Estat espanyol...

Anna Burns, premi Man Booker 2018 per la novela Milkman

Els anys 70 a l’Ulster on la religió, el sectarisme i el patriarcat et...