Dilluns 01 juliol 2024

Dilluns 01 juliol 2024

Comença II Seminari “Igualtat, Comunicació i Imatge corporativa” a la Universitat de València

Fins el 5 de març proporcionaran el seu coneixement destacades professores e investigadores en temes de llengua y gènere

La utilització sexista de la llengua en la quotidianeitat, en la literatura i en la comunicació, el seus efectes i la necessitat de canviar aquesta mala pràctica és matèria del II Seminari sobre “Igualtat, Comunicació i Imatge Corporativa” que es realitza a la Universitat de València fins el 5 de març a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.

Carmen Alario, amb la seva ponència sobre Igualtat y Comunicació, va ser la encarregada de inaugurar el Seminari. Ella és representant de Nombra (Comissió Assessora sobre Llengua del Institut de la Dona) y professora titular de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Universidad de Valladolid.

El seminari compta també amb la professora Eulalia Lledó, representant de Nombra i doctora en filologia romànica per la Universitat de Barcelona. És també professora de secundaria y col·laboradora de varies universitats, participa en la recerca sobre biaixos sexistes i androcèntrics de la literatura i la llengua que realitza el Centre Superior de Investigacions.

En el seminari se realitzaran dos tallers de bones pràctiques sobre la utilització de la llengua no sexista, a càrrec de Lourdes Pascual, tècnica del Servei de Comunicació i Publicacions del UJI i experta en investigació sobre els usos no sexistes de la llengua.

Más información:

http://www.uv.es/igualtat – igualtat@uv.es

http://igualdadycomunicacion.wikispaces.com

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Ha nascut “Sindillar”, el sindicat de treballadores de la llar

Mig centenar de dones de 16 països són les primeres afiliades al primer sindicat d’aquest...

01 WhatWeDo HIVandAids 675x350

Internacional: Dia Internacional de lluita contra la SIDA: una mirada des de les dones / La Independent / Noticíes gènere

ONU Dones assenyala que a escala mundial al voltant de 17,8 milions de dones (de...

Barcelona: presentació del llibre Dones a les ones d’Elvira Altés / La Independent / Notícies gènere

L’acte de presentació de Dones a les ones, la història de la ràdio a Catalunya...