Dimarts 23 abril 2024

Dimarts 23 abril 2024

Compartir

25 de novembre Fem Públic

 

 

 

Fem Públic és un projecte que sorgeix d’un equip interdisciplinari format per la col·laboració entre el Col·lectiu Punt 6, la Cooperativa de Tècniques i Irídia, Centre per a la defensa dels Drets Humans.

El proper 25 de novembre, dia Internacional per l’eradicació de les violències masclistes, nosaltres Fem Públic allò que vivim cada dia als carrers de la ciutat, les violències sexuals.

Fem Púbic per visibilitzar les violències sexuals a l’espai públic buscant resistències i estratègies que fomenten la sobirania del cos al carrer, a través de les tecnologies de la informació i comunicació, i elaborant processos col·lectius que tenen un resultat visible a l’espai urbà.

El mateix 25 de novembre a la plaça 8 de Març, de 18h a 22h, realitzarem un recorregut sobre violències sexuals per diferents carrers de ciutat vella. Aquest recorregut urbà disposarà d’una audio-guia i uns suports gràfics per viure una experiència immersiva a partir de les vivències de dones, lesbianes, trans i dones racialitzades i amb expressions culturals diverses.

Des de Fem Públic també activarem una plataforma web que aglutinarà la investigació, la documentació i el material sorgit dels tallers que hem realitzat per extreure diferents vivències. Partim del copy left i ho publiquem amb voluntat que tots els indrets que ho desitgin puguin replicar el procés.

 

www.fempublic.net

 

#fempúblic

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Drina Ergueta

Ni ateus, ni “moros”, ni dones al Valle de los Caídos

  OPINIÓEl Valle de los Caídos, un monument i alhora una enorme fossa comuna que...

Dona Crea-Crea Mujer 2023, torna la creació escènica amb nom de dona

El Festival DONACREA CREA MUJER s’inaugura el divendres 17 de novembre i tindrà lloc cada...

Quan es parla del conflicte a Palestina s’oculten les violències afegides que pateixen les dones

       Les activistes Palestines han estat a l’Estat espanyol per participar a la...