Dilluns 15 juliol 2024

Dilluns 15 juliol 2024

Compartir

21 de setembre, Dia Internacional de la Pau

L’Institut Català Internacional per la Pau ( ICIP )organitza diversos actes amb motiu del 21 de setembre, Dia Internacional de la Pau. Aquests actes se celebraran ds del dia 18 al 21 a la seu de l’ICIP.

Els temes a tractar són:  LÍBIA, ANY ZERO, una visita guiada de l’exposició fotogràfica i tertúlia sobre la situació actual a Líbia on intervenen: Alfonso Moral, fotògraf i autor de l’exposició i Lurdes Vidal, responsable de l’àrea de Món Àrab i Mediterrani de l’Institut Europeu de la Mediterrània; GUIA DIDÀCTICA: TREBALLAR EL CONFLICTE DE LÍBIA A TRAVÉS DE L’EXPOSICIÓ “LÍBIA, ANY ZERO” amb la presentació dels nous materials didàctics de l’ICIP, a càrrec de l’autora, Maria Fanlo; EL VALOR HUMÀ DE LA PAU I ALTRES TEXTOS INÈDITS amb la presentació del llibre de Lluís Maria Xirinacs i hi intervindran: Alfons Banda, editor del llibre i director de la col·lecció Clàssics de la Pau i de la Noviolència de l’ICIP,  Manuel Garcia, director de la Fundació Randa -Lluís Maria Xirinacs, i Rosa Rey, directora d’Angle editorial. I finalment, el divendres 21 de setembre a les 12h hi haurà l’ Acte anual de commemoració de la diada amb persones i entitats que treballen a favor de la pau.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Parole de king

OPINIÓ Un any més, la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona presenta,...

La marca d’uns pantalons: ‘Dóna’ls-hi a la teva dona, és la seva feina’

Una marca de pantalons els hi posa etiquetes que diuen: ‘Dóna’ls-hi a la teva...

Meda Women 2011. Fòrum Mediterrani de Dones empresàries. Entrevista amb M. Helena de Felipe, presidenta d’AFAEMME

El fòrum de les dones empresàries dels països mediterranis, MEDA Women, es va celebrar...