lunes 20 mayo 2024

lunes 20 mayo 2024

Compartir

Marroc: Women Aim. Com conèixer el Marroc a través de les seves dones / La Independent / Notícies gènere

Women Aim és un dels projectes en què participa Valkiria Hub Space, un dels espais pioners a Barcelona en el coworking i noves formes de treball, i en el qual les dones tenen un paper protagonista des del començament.

Aquest projecte es tracta d’una col·laboració amb cooperatives de dones del Marroc, a través d’un programa de mentoring que assessora a les cooperatives sobre com fer créixer el seu negoci i contribueix a dona’ls-hi les eines que necessiten per a créixer com a emprenedores i gestores.

Un cop l’any, organitzen un viatge* per poder conviure amb aquestes dones, conèixer el seu treball i també per poder analitzar l’evolució del projecte i saber què està funcionant o no per tal de poder millorar l’estratègia de suport al projecte. També serveix per a conèixer el paper clau de les dones en les economies emergents com la del Marroc.

A banda de visitar la cooperativa amb la qual es treballa en l’actualitat, situada al sud del país, a la zona de desert, Women Aim proposa un viatge de treball interior per a dones, per aconseguir una experiència de viatge única, que realment suposi un abans i un després a la vida de les que comparteixin aquesta experiència. Es tracta de redescobrir-se en un entorn inspirador, juntament amb altres dones d’aquí i allà, a través d’un viatge experiencial durant el qual connectar amb la pròpia essència, talent i valors intrínsecs de les dones més enllà de les fronteres.

 

*El proper viatge tindrà lloc del 16 al 24 de maig. La informació per poder inscriure’s i també per conèixer més detalls sobre el projecte està a Women Aim.

 

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Desfile de moda “SEDAS SOLIDARIAS”

La diseñadora Kima Guitart presentará sus creaciones pintadas a mano sobre seda en la histórica...

Gran éxito de la Jornada de Economía Feminista en Barcelona

Johanna Kantola La Jornada Economía feminista 8220 Acción institucional y luchas sociales 8221 tuvo...

“No se puede hacer una política para nosotras sin nosotras”

Fatiha El Mouali es licenciada en ciencias económicas tiene un doctorado por la UAB...