Wednesday 17 July 2024

Wednesday 17 July 2024

Compartir

Sara Lovera rebrà reconeixement de Ment Dona Dalia Empower

Escrit per Johnny Oliver Quintal* SemMexico

Serà a la categoria d’Impulsors d’Equitat, per la seva destacada carrera en periodisme i promoció de la igualtat de gènere.
Aquest esdeveniment reunirà líders destacats, defensors i visionaris compromesos amb crear una societat més equitativa.
La periodista feminista mexicana Sara Lovera López rebrà el proper 8 de febrer el reconeixement “Mente Mujer Dalia Empower”, en la categoria d’Impulsors d’Equitat per la seva destacada carrera en periodisme i promoció de la igualtat de gènere.

“La teva feina, dedicació i entrega per tancar la bretxa de gènere al país, ha estat notable, per la qual cosa per a Heraldo Media Group i Dalia Empower ets un agent de canvi a la nostra societat”, assenyala la notificació a la directora de la Agència Servei de Notícies de la Dona de Llatinoamèrica i el Carib (SEMlac Mèxic) i Premi Nacional de Periodisme 2015 .

Com a presidenta de la Casa dels Drets de Periodistes (2018) i amb àmplia experiència en mitjans i organitzacions feministes, has contribuït significativament a la visibilització dels drets de les dones, afegeix el document.

Aquest esdeveniment reunirà líders destacats, defensors i visionaris compromesos amb crear una societat més equitativa. “Creiem fermament que la teva presència en aquest esdeveniment és essencial per compartir experiències inspiradores i motivar els altres a seguir els teus passos”, assenyala el document signat per Gina Diez Barroso, fundadora de Dalia Empower; i Maria Cristina Mieres Zimmermann, VP Desenvolupament Cultural i Social de Heraldo Media Group.

Context

Sara Lovera López és columnista a l’Organització Editorial Mexicana (OEM) i integrant del Consell Editorial de Gènere en Organització Editorial Mexicana (OEM).
Va treballar com a comentarista a l’Imer durant10 anys. En va sortir en arribar la 4t. Va ser assessora de la Secretària de Govern de l’estat de Guerrero, 2018-2021. Conductora i escriptora a Televisió Educativa i Capital 21.

Directora a SemMèxic

Coordinadora Regional i Representant Legal a SEMlac, Servei de Notícies de la Dona de Llatinoamèrica i del Carib; responsable del podcast La Lovera, de l’OEM. Tambe va coordinar la investigació sobre feminicidi a la Cambra de Diputats Mèxic, 2005-2006, que va donar lloc a la Llei d’Accés de les Dones a una Vida sense Violència (2007).

Va treballar com a Cap de Premsa i Comunicació a Cambra de Diputats. H. Congrés de la Unió, com a Reportera al diari La Jornada, on va dirigir el suplement feminista Doble Jornada, durant 11 anys.

Va estudiar al Colegio Nacional; Va estudiar Educació per a Adults a CREFAL i Treball Social a la Tècnica No. 7 de la SEP, va estudiar comunicació agrícola a la Universitat Autònoma Chapingo y Periodisme a l’Escola de Periodisme Carlos Septién García.

Johnny Oliver Quintal* Periodista mexicà.
La Independent fa ressò del premi a la nostra estimada Sara Lovera, col·lega, amiga i col·laboradora de La Independent des dels seu inicis. Un premi ben merescut.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

El Consell valenciano aprueba el Plan de Medidas para combatir la violencia de género hasta 2013

El plan contempla la introducción de materias en ESO y Primaria sobre prevención e igualdad...

Dona y Canco

Barcelona: Taller “El Poder de les Dones”

Taller “El Poder de les Dones” La desobediència al Patriarcat ès la recolució

...
Maria Rosa Nogué

Microrelats amb perspectiva de gènere

Opinió Al voltant de la celebració del 8 de març, molts ajuntaments, a través...