Monday 01 July 2024

Monday 01 July 2024

Compartir

Argentina: El primer curs acreditat per INAP: “La comunicació i les tecnologies digitals amb enfocament de DDHH


Redacció DGF

La Defensoria del Públic i la Secretaria de Drets Humans de la Nació posaran en marxa el 30 de maig aquesta proposta de capacitació. Ja està oberta la inscripció.Ja està oberta la inscripció a la següent proposta de capacitació realitzada en conjunt per la Defensoria del Públic, a través de la Direcció de Capacitació i Promoció, i la Secretaria de Drets Humans de la Nació: és el primer curs de la Defensoria acreditat per l’Institut Nacional d’Administració Pública (INAP).

El curs es dictarà al campus virtual de la Secretaria de Drets Humans a partir del 30 de maig. I es tracta d’una nova versió de “La comunicació com a dret humà al segle XXI”, dictat el 2021.

D’aquesta manera, els treballadors i les treballadores de l’Administració pública que ho acreditin podran obtenir els 60 crèdits que atorga la institució.

El curs també està destinat a persones que no s’exerceixin com a treballadors estatals i tinguin interès en la comunicació social: siguin periodistes, comunicadores, comunicadors, gestors i gestores d’informació, analistes de dades, publicistes, community managers, estudiants del camp de les ciències socials i humanitats, docents, membres d’organitzacions socials, comunitàries i/o sindicals. etc. En aquest cas, podeu inscriure’s des d’aquest enllaç.

Al llarg de les classes s’abordaran els desafiaments actuals en relació amb el dret humà a la comunicació en el marc d’un ecosistema travessat pel desenvolupament permanent de les tecnologies digitals.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Roda de premsa, VI Trobada Internacional de la RIPVG

Barcelona va acollir, del 15 al 17 d’abril de 2016, la VI Trobada Internacional...

Barcelona / Els drets humans amb perspectiva de gènere / La Independent / Noticia Génere

L’Institut de Drets Humans de Catalunya, l’Observatori DESC i la cooperativa sociojurídica i ACTA van...

“Para Todos la 2” de TVE i la visió de gènere als mitjans promoguda per la Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere

Us presentem dos programes realitzats per la periodista Dolors Elies, que va viatjar a...