Thursday 18 July 2024

Thursday 18 July 2024

Compartir

Barcelona: XV Fòrum contra les Violències de Gènere, en la infància i l’adolescència / La Independent / Notícies gènere

Ja estan les inscripcions obertes per a participar en Forum contra les Violències de Gènere que compleix 15 anys!.

 

Aquest Fòrum se celebrarà els dies 7, 8 i 9 de novembre de 2019 a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona, i girarà entorn de les violències masclistes a la infància i l’adolescència. Durant aquests dies, hi haurà l’oportunitat d’escoltar a expertes sobre la temàtica, com ara Montse Plaza, Vicki Bernadet o la jurista colombiana Adriana Benjumea.

 

alt

 

L’objectiu és denunciar la violència que pateixen els fills i filles víctimes de violència masclista, que ha arrabassat la vida de 27 menors i ha deixat 243 orfes en els darrers 6 anys, segons l’informe 2018 de la Fundación Mujeres i el Fondo de Becas Fiscal Soledad Cazorla. S’hi abordaran, també,  les violències masclistes en les relacions esporàdiques i de parella a l’adolescència, la prevenció dels abusos sexuals infantils, la mutilació genital femenina, els matrimonis forçats, la trata i explotació sexual de menors, etc, però també es vol contribuir a generar un posicionament, respostes i mobilització per part del jovent envers les violències masclistes.

Aquest any, a més, serà una edició ben especial, ja que fa 15 anys que l’entitat organitzadora, Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere i les entitats que la conformen vam començar a organitzar aquest esdeveniment anual, que convoca entitats, professionals, investigadores, activistes i persones interessades a reflexionar sobre els diferents aspectes que conformen la violència de gènere, per buscar estratègies conjuntes per a fer-hi front. Voldrem compartir, doncs, amb vosaltres, els avenços aconseguits i els reptes que encara tenim per davant arran del naixement del Fòrum. Consulteu el Programa

Podeu formalitzar la vostra inscripció al Fòrum en aquest enllaç

 

[+info a plataforma@violenciadegenere.org. Tel: 627398316]

 

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

LAS MOIRAS. Intervención con jóvenes: Concurs “Construyendo Igualdad”

http://www.redjovenes.es/ CONCURS LITERARI CONVOCAT PER “MUJERES JOVENAS LAS MOIRAS”:1ª EDICIÓN – Curso 2011/2012 MUJERES JÓVENES...

Migració entre Àsia i Europa i les seves conseqüències socials

Organitzada per Casa Asia i la Fundación Asia-Europa (ASEF) el proper dia 7 de març...

Universitat d’Alacant: Clásicas y Modernas organitzen la Jornada “La igualdad en la educación y en la cultura: proceso y diálogo”

La igualdad en la educación y en la cultura:proceso y diálogo10 de Mayo 2012Jornada en...