Sunday 12 May 2024

Sunday 12 May 2024

Barcelona: Un oasi per a la llibertat / La Independent / Notícies gènere

L’Associació Candela organitza pel proper mes de juliol, a Barcelona, un espai de trobada i socialització per adolescents d’entre 13 i 17 anys amb comportaments, identitats de gènere i sexualitats diverses i/o que s’identifiquin com a lesbianes, gais, bisexuals o trans.

 

 

 

 

La trobada es farà amb la col•laboració del Grup de Familiars de Persones Trans de l’Espai Trans i l’Associació de Mares i Pares de LGTB de Catalunya (AMPGIL) compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya.

La trobada porta per nom Oasis* i té ‘objectiu d’ acompanyar i apoderar als i les adolescents i crear un entorn de llibertat i seguretat des del que generar vincles d’amistat i compartir referents positius entre iguals.

Les dificultats dels i de les adolescents LGTB per al seu normal desenvolupament social són altes, així com les famílies i els espais amb adolescents LGTB no solen estar en contacte amb entitats específiques. Les activitats seran diverses: taller d’autoestima, taller d’educació afectiu-sexual, cinefòrum de campanyes contra l’assetjament LGTBfòbic, concert de cantautors/es LGTB, trobada amb referents positius LGTB, taller dirigit a les famílies dels i les adolescents…

 

 

oasis logo

 

*OASIS es portarà a terme el 17, 18 i 19 de juliol i compta amb 20 places. Les pre-inscripcions resten obertes fins al 30 de juny.

Més informació

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

GAMAG EUROPE (GE) support to women and girls in Afghanistan.

GE brings together journalists judges and academics three groups completely linked in their fight...

“Sensibilitzar sobre altres realitats promovent el diàleg intercultural”

Fins la presentació del llibre El jardí de les ombres Marta Coll va ser...

Belén do Pará: La Convenció que ho va dir gairebé tot i ha aconseguit ben poc

A Belem do Pará per allà per on desemboca el riu Amazones al Brasil...