Wednesday 17 July 2024

Wednesday 17 July 2024

Compartir

Catalunya: Jane Goodall guanyadora del Premi Internacional Catalunya d’enguany / La Independent / Notícies gènere

El president de la Generalitat, Artur Mas, va fer públic aquest dilluns 18 de maig en roda de premsa,  el nom de la doctora Jane Goodall com a guanyadora del XXVII Premi Internacional Catalunya, que atorga el govern. Amb aquest premi es vol reconèixer “tota la trajectòria i la contribució científica” d’aquesta antropòloga i primatòloga britànica.

 

 

 

En la roda de premsa al Palau de la Generalitat, hi van intervenir també el president delegat del Premi, Xavier Rubert de Ventós, i el president de l’Institut Jane Goodall a Espanya i Europa, Ferran Guallar, que llegí un missatge d’agraïment de la mateixa Goodall.

El Jurat del Premi li atorga  “pel seu triple vessant analític, empíric i compromès”, descatant “d’una banda, la seva transcendental contribució científica, que ens ha dut a una millor comprensió de la natura, la cultura i el comportament humans (entre altres coses, en mostrar-nos que no són fenòmens independents). De l’altra, el reconeixement que aquest fet suposa la promoció de la solidaritat dels éssers vius, la sostenibilitat del seu entorn i la pau entre la humanitat”.

 

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Benestar Social i Família impugnarà una instrucció del Ministeri de Justícia en tràmits d’accés a la nacionalitat

Ho farà per invasió competencial ja que segons el Departament aquesta disposició, publicada al BOE...

La Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere es pronuncia contra atacs a periodistas i l’asassinat de Facundo Cabral

26.07.11 La Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere (RIPVG) integrada per dones i...

Vilafranca del Penedès: Presentació del llibre”Muriel Casals i la revolució dels somriures” de Quim Torra / La Independent / Notícies gènere

El passat 8 de novembre, es va celebrar a l’Espai Muriel Casals la presentació del...