Saturday 11 May 2024

Saturday 11 May 2024

Catalunya-Internacional: CONVOCATÒRIA Lectora fa una crida d’articles per al dossier del número 22 / La Independent / Notícies gènere

 

El dossier 22 de Lectora. Revista de dones i textualitat, corresponent al 2016, tindrà com a tema els “Transnational indigenous feminisms”. Se centrarà en l’exploració de les articulacions feministes transnacionals des de perspectives indígenes del Quart Món. Aquest dossier pretén mostrar la complexa xarxa de les col·laboracions feministes indígenes i les lluites que desafien el neocolonialisme imperial, les polítiques neoliberals i els límits dels estats nació.

La coordinadora del dossier és Yi-Chun Tricia Lin, professora i directora de Women’s Studies a la Southern Connecticut State University, coeditora de Women’s Studies Quarterly: Special Issue on Women’s Studies Then and Now (2002) i coautora de “Afterword” for the republication of Ayako Ishigaki’s Restless Wave: My life in two worlds (2004). La data límit per a la recepció d’articles és l’1 de juny de 2015. Lectora proporciona accés lliure immediat als seus continguts basant-se en el principi que el fet de posar la recerca en lliure accés de manera gratuïta afavoreix l’intercanvi global de coneixement.

 

Més informació

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

El poble indígena Awà de Colòmbia, en greu perill de ser exterminat

A Colòmbia en els darrers anys s 8217 ha aguditzat de forma molt greu la...

Alacant: Desè Congrés Sobre la Violència Contra la Dona

Ja està obert el termini de preinscripció per participar en el Desè Congrés Sobre la...

Ajuntaments en violeta?

CiU 429 IC 24 18 sigles pròpies ERC 259 CUP 16 PSC 122 PP...