Thursday 18 July 2024

Thursday 18 July 2024

Compartir

Barcelona:”Mesures de conciliació i reforma horària. Aplicació i opinió de les empreses catalanes” / La Independent / Notícies Gènere

La presentacio de l’estudi Mesures de conciliació i reforma horària. Aplicació i opinió de les empreses catalanes, tindrà lloc el proper dimecres 17 de desembre de 10.30h a 12h a l’auditori de la Cambra de Comerç de Barcelona, realitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona a partir d’una enquesta a 3.000 empreses catalanes.
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Es mostrarà l’evolució de l’aplicació de les mesures de conciliació a les empreses catalanes durant  els anys de crisi i l’opinió de les empreses sobre la reordenació horària al nostre país, així com l’aplicació de l’horari europeu en les empreses catalanes i els factors que ho podrien afavorir.
Cada vegada hi ha més empreses que estan aplicant aquestes mesures malgrat la crisi.
 
L’acte començarà amb la  Benvinguda de: Miquel Valls i Maseda President de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona; Irma Rognoni i Viader,Regidoria de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats; i Núria Lao i Mulinari, Presidenta de l’Observatori Dona, Empresa i Economia.
 
La presentació de resultats de l’estudi i Presentació de les xifres obtingudes serà a càrrec de Carme Poveda i Martínez, Directora d’anàlisi econòmica de la Cambra de Comerç de Barcelona, Incidència dels resultats en l’àmbit municipal;  Irma Rognoni i Viader, Regidoria de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats.
 
La refelxió sobre Els efectes de l’ordenació horària per a la dona en l’empresa, anirà a càrrec d’Anna Mercadé i Ferrando, Directora de l’Observatori Dona, Empresa i Economia.
 
 
 
 
 
 

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Beques de Formació sobre Drets Humans per països Llatinoamericans

L’Institut de Drets Humans de Catalunya, ha obert la convocatòria per atorgar una beca a...

Les polítiques locals d’igualtat avancen a la periferia de Buenos Aires

Sandra Chaher e scriu al conegut diari argentí Página 12. És també la presidenta...

Perú: Reconeixeran treballs publicitaris no sexistes

El col ·lectiu peruà Fem-tv, integrat per diferents organitzacions civils (com el Centro de...