Tuesday 21 May 2024

Tuesday 21 May 2024

Compartir

Barcelona: Cicle de Debats #Futur organitzat pel CPC amb Cilla Benkö i Mònica Terribas / La Independent / Notícies gènere

Cilla Benkö, Directora General de la Ràdio Pública Sueca, i Mònica Terribas, periodista de “El Matí de Catalunya Ràdio”, participaran aquest dijous 23 de gener en el Cicle de Debats #Futur organitzat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Com estan afrontant els mitjans de comunicació públics aquesta època de crisi?. Com els afecta a la seva estabilitat, pluralitat i independència a l’hora de desenvolupar la seva responsabilitat social? Sobre aquesta temàtica girarà el quart debat del Cicle de Debats #Futur que organitza per segon any consecutiu el Col·legi de Periodistes de Catalunya conjuntament amb l’Obra Social de “la Caixa”.

El debat, que tindrà lloc aquest dijous 23 de gener a les 19:00h al Caixa Fòrum, serà moderat pel periodista Rafael de Ribot, i les ponents convidades seran Cilla Benkö, Directora General de la Ràdio Pública Sueca, i Mònica Terribas, periodista de “El Matí de Catalunya Ràdio”.

El Cicle de Debats #Futur està obert a tots els col·legiats/des i estudiants de periodisme. Prèviament a l’acte hi ha l’opció de fer una visita guiada gratuïta a l’exposició del Caixa Fòrum.

Per assistir al Cicle cal inscripció prèvia.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Lidereses!

8220 Les nouvingudes fan Catalunya 8221 gt Realitza Moncomunicació La Independent amb la col...

El Comitè 1r de Desembre alerta sobre la desaparició del programa específic d’assistència al VIH/sida a Catalunya

Davant la imminent presentació pública de l Agència de Salut Pública de Catalunya el proper...

Publicació llibre: Trobada d’Investigadors / es Xilens a Barcelona 2010.

Nota de premsa Els dies 26 i 27 de febrer de l 8217 any 2010...