Thursday 18 July 2024

Thursday 18 July 2024

Compartir

PARIS: JORNADES Comunitats impossibles, amb la intervenció d’Hélène Cixous i Jean-Luc Nancy

Sota el títol “Communautés impossibles/Impossible Communities”, aquestes jornades es proposen problematitzar el concepte de comunitat en relació amb el gènere i/o les sexualitats des d’una perspectiva política, filosòfica i cultural.

Les jornades, que se celebraran a París, s’emmarquen dins del projecte de recerca finançat que coordina Marta Segarra “Literatura y comunidades: una visión desde el género”, l’objectiu del qual és reflexionar sobre la “comunitat” com a concepte que modela les identitats al nivell individual (la relació del subjecte amb el grup) i col·lectiu (la delimitació o fronteres entre grups), a partir de les seves representacions en textos literaris i cinematogràfics.

L’acte comptarà amb la participació de l’escriptora i pensadora Hélène Cixous i el filòsof Jean-Luc Nancy, les investigadores i investigador del Centre Dona i Literatura Rodrigo Andrés, Helena González Fernández, Joana Sabadell-Nieto i Marta Segarra, així com d’Anne E. Berger i Eleni Varikas (Université Paris 8) i d’Eloi Grasset (Universitat de Barcelona), entre d’altres.


Dijous 6 i divendres 7 de desembre de 2012.  Bâtiment D, salle D002 Université Paris 8 Vincennes Saint-Denis, 2 rue de la Liberté, Saint-Denis – Paris

Organitza: Centre Dona i Literatura – Càtedra UNESCO Dones, desenvolupament i cultures, Centre d’études féminines et d’études de genre, Université Paris 8

Col·labora: Institut Ramon Llull

Més informació

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Chihuahua : crònica d’una mort quasi anunciada

Marisela Escobedo, assassinada per demanar justícia per la seva filla Rubí, davant la incapacitat i...

“La tutela de les esglésies sobre el cos de les dones és inadmissible”

Per Lenny Cáceres. Diario Digital María de los Ángeles Roberto, teòloga: “la tutela de les...

Barcelona: Concurs Per L’erradicació de les Violencies Masclistes

CONCURS PER L’ERRADICACIÓ DE LES VIOLÈNCIES MASCLISTES Ja tenim aquí la 17a edició del...