Thursday 18 July 2024

Thursday 18 July 2024

Núvol, el digital de cultura i la revista en paper ‘Poetari’

La setmana passada es va presentar* en societat Núvol. El llançament d’aquest digital de la cultura, ha estat una iniciativa que es va començar a publicar i escampar per les xarxes socials el mes de març, i ara, un mes i mig després, Núvol compta amb una trentena de col·laboracions fixes i més de vuit mil visites úniques.  L’editor de la revista és Bernat Puigtobella. 

Una de les primeres notícies de Núvol ha estat la de donar a conèixer a “Poetaris Associats”, una associació de poetes nascuda a Barcelona, el 21 de març de 2012,  dia mundial de la Poesia, amb la voluntat “d’unir poetes catalans per compartir inquietuds, experiències i actuar en conjunt per a la difusió de la poesia en tots els àmbits”.

“Hem decidit aplegar-nos sota un únic objectiu: construir i propagar la veritat revolucionària que la poesia ens aporta” en paraules de Quim Curbet, editor i membre fundador, que juntament amb Lluís Calvo, Susanna Rafart i Vinyet Panyella,  formen el consell de redacció de ‘Poetari’, revista de poesia de l’associació i primer fruit de Poetaris Associats. Curbet Edicions edita aquesta revista en paper que sortirà dos cops l’any i que els socis rebran a casa seva mitjançant subscripció, abonant 50 euros.

* Llegiu article de presentació de la revista

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

maribel

Feminisme islàmic o musulmanes feministes?

OPINIÓ Algú es podria preguntar perquè hi ha tant interès en justificar un suposat...

La cara civil de la violència sexual

Les lleis especials de protecció contra la violència familiar no esmenten ( previ a les...
tere moll

Maleït acord

OPINIÓ No entenc de lleis. Però em sembla que si es ratifica aquest acord...